Tuesday, 30 May 2017

Salam Ramadan 1438H

Teks: Masitah Samsudin
Foto: Carian Google

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.



Marhaban Ya Ramadan :)

Alhamdulillah... Ramadan datang lagi. Pastinya Ramadan kali ini menjadi Ramadan yang ditunggu-tunggu... Aku mengharapkan Ramadan yang indah... namun andai takdir menentukan impian tidak menjadi kenyataan...aku pasrah.

Sesungguhnya Dia sebaik-baik perancang!


Apapun jua, maafkan segala salah dan silap. Maafkan segala kekhilafan diri.




Salam Ramadan Kareem.

Adios!

I'm Back!

Teks: Masitah Samsudin
Foto: Carian Google

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Finally, I'm Back!!


Do support me!

Thanks!


Adios!

Wednesday, 5 April 2017

SEGMEN KILAT " I NEED NEW BLOGLIST ! "

[Sumber: mellyacrayola.blogspot.my]

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Segmen Kilat " I Need New Bloglist ! "
Klik jer kalau nak join. Tutup 10 April yaa :)

Adios!

Monday, 9 January 2017

2017 FIRST GIVEAWAY BY SFRNFZL

[Sumber: realsviors.blogspot.my]

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Jom geng kita join GA yang havoc ni. Sebab apa havoc...? Sebab hadiah dia best giler.. hihi... Tak caya...? Klik SINI.


Jangan lupa join tau :)

Adios!

Friday, 6 January 2017

New Year Giveaway by MF

[Sumber: myafarisha.blogspot.my]

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Tidak lama lagi sudah hendak masuk tahun 2017.
Mya nak launch New Year Giveaway yang akan bermula hari ini,
14 Disember 2016 - 11 Januari 2017.


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Hadiah:

Grand Top Referral : RM100

Weekly Top Referral : RM20
(21hb, 28hb, 4hb)

Planner x 2 winners
Topup RM10 x 2 winners
Pouch x 2 winners

*hadiah akan diupdate dari masa ke semasa*


Adios!

1st GA by BAJETciputseleraBESAR

[Sumber: bajetciputselerabesar.blogspot.my]

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Klik banner untuk join :)

Adios!

Selamat Tahun Baru 2017

Teks: Masitah Samsudin
Foto: Carian Google

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

SELAMAT TAHUN BARU GUYS!


Inilah entri pertama di tahun baru 2017. Mungkin agak lewat tapi tak bermakna lewat untuk saya. Amboiii..... ala baru enam hari kan. Masih belum terlewat...

So macam biasa, saya nak ucapkan selamat tahun baru untuk semua pembaca blog saya dan juga kawan-kawan blogger yang lain. Semoga tahun 2017 ini uolls semua akan lebih suksess, lebih bahagia dan hidup lebih bersinar.

Azam?

Azam tahun lepas dah settle ke? Kalau dah tu, alhamdulillah. Yang mana belum tu nampaknya kita kena extend ke tahun ni lah. Ye tak. Ke nak tutup buku dan buat azam baru? Apa-apa pun yang penting kita semua berjaya.

Saya pun nak set azam baru juga. Nak happy, nak kumpul duit banyak-banyak, nak gi travel jauh-jauh dan yang penting sekali nak kuatkan azam dan tekad untuk jadi penulis yang bersemangat waja. Cewahh!!

Okay uolls, jumpa lagi di next entri.

Happy New Year!

Adios!