Tuesday, 27 October 2015

Contest: Saya Nak Hadiah

Teks: Masitah Samsudin
Foto: ombakbergigis.blogspot.my

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Langit teramat mendung petang ni. Cuaca tak menentu sekarang tapi saya punya mood yang baik untuk join contest ni. Harap-harap dapat hadiah.... :)



KLIK BANNER UNTUK JOIN

Siapa yang belum join tu... jom join cepat. Ada masa lagi ni... Bukan saja dapat hadiah tapi dapat kenal kawan baru...


Jawapannya pastilah Ya. Mesti dapat lebih daripada 300... dalam 310 :)

Siapa tak nak hadiah kan:D Kalau boleh saya nak Bloglist atau Blog Review sebab saya masih mentah dalam dunia blogger:)


Adios!

10 comments:

  1. Assalamualaikum . hiiii , kita salah sorang sponsor GA ni, thanks join . goodluck okay ;)
    http://puteriminion.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam..

      Tq adakan GA yg best ni...

      Delete
  2. Semoga ada rezeki ye (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/contest-saya-nak-hadiah.html

    ReplyDelete
  3. Haiii sis masitah .. Done follow . And yes! Salam ukhuwwah yeee ^_^

    Semoga bertuah tauu .. Hehe ^_^

    ReplyDelete
  4. gud luck ^_^

    http://zianaeunos.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. blogwalking dari contest yang sama
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    ReplyDelete