Monday, 25 July 2016

15.05.2016 Milo Breakfast Day Penang Run 2016

Teks: Masitah Samsudin
Foto: Koleksi Peribadi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

[15.05.2016]
MILO BREAKFAST DAY PENANG RUN 2016
PADANG USM PENANG

#MayRun
#justkeeprunning


Okay, Milo Breakfast Day Penang Run 2016 diadakan di Padang USM Penang. Larian 5km saja. Run For Fun....okay, fun jugalah. Tapi penat tetap penat hokeeh :) Kali ni join run ni dengan Lina and Cikna. Ni first time join run kat USM, so route dia pun first time juga lah lari kat situ. Okay saja.... tak ada bukit-bukit....



Apa-apa pun inilah event yang best dan meriah. Ada banyak booth... ada banyak game boleh join. Join game pastu collect stamp... redeem free gift kat situ. Enjoy la...








Dan yang paling best lagi.... dapat banyak gift you... Dah la Milo bagi breakfast free, bagi gift lagi... banyak sangat! Memang berbaloi-baloi join event ni!!



Okay, lihatlah muka-muka happy ni...















Adios!

No comments:

Post a Comment