Monday, 16 July 2018

[2018] #5 Kipidap Gen Y 2.0 Run & Ride

Teks: As Samsudin
Foto: Koleksi Peribadi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

[Kipidap Gen Y 2.0 Run & Ride]

[25 Feb 2018]
[Taman Jajar Sungai Ara Linear Park Penang]
[5KM - Finisher]

First time explore trek Bukit Sungai Ara yang terkenal dengan nama Bukit Karpet. 6km ja pun tapi memang surprise gilers. Trek memang nak membunoh. Haha... Tapi apa-apa pun memang tak sia-sia join. Terasa macam nak pi lagi test trek ni. Memang sesuai sangat untuk training.

Masa naik bukit tu memang macam apa lagi la tapi part patah balik tu kira sempoi abis. Kita terus terbang, memang tak pakai brek dah. Laju saja pi. Kalau kaki tak kuat boleh tersilap langkah tu. Tapi alhamdulillah, sampai finishing lain dengan selamat seadanya. :)

Yang bestnya medal untuk event ni besar gedabak. Hah, puas hati kau!

Thanks buat PLKN Sri Mutiara especially Wati dan Tuan yang terima bodekan saya untuk join event ni. Last minit register kot... walaupun tak dapat tee tapi dah cukup happy for this awesome experience.




Jumpa lagi.

MuchπŸ’—,

2 comments: