Sunday, 1 November 2015

12.9.2015 SP Half Marathon

Teks: Masitah Samsudin
Foto: Koleksi Peribadi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

[12.9.2015]

[SP Half Marathon]


Larian datang lagi!

SP Half Marathon bertempat di Dataran Zero KM Sungai Petani Kedah. Jangan terlebih kagum yea... memang Half Marathon tapi saya tak join 21KM. Saya cuma join Fun Run 5KM sahaja. Macam biasa... yang penting dapat sijil & Finisher Medal. Nak ulang kat sini... koleksi mahal tu :))

Kalau nak diikutkan sebelum ni tak ada larian 5KM. Tapi tahun ini diadakan pula... dan sambutannya amatlah menggalakkan. Saya difahamkan lebih daripada 3k peserta untuk larian 5KM ni. Bukan sahaja peserta dewasa malah pelajar sekolah menengah dan rendah. Memang happening sangat berlari bersama adik-adik ni...


Okay, kita jumpa lagi di larian seterusnya.

KEEP FIT!

Adios!

No comments:

Post a Comment