Tuesday, 18 October 2016

Day 2 Hatyai: Lunch Di Salma Restaurant

Teks: Masitah Samsudin
Foto: Koleksi Peribadi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

#akubackpacker

Masih di Hatyai... penat kot run 10km sempena Hatyai International Marathon 2016. Makan macam-macam dah kat sana tapi weolls still nak pi lunch juga. Jangan marah ya XD

Memandangkan dah letih bermarathon, so weolls decided nak terus ke Salma restaurant. Bukan apa, tadi dah banyak kalori hilang so kena makan lagi untuk tambah kalori balik la. Betul tak? Tadi kat Stadium Jiranakorn makan gitu-gitu saja, ni kena pi cari nasi la...

Kali ini weolls pilih menu Ala Carte pula. Senang. Ada macam-macam menu yang boleh dipilih. Dan tara.... inilah menu untuk lunch hari ini.

Nasi Putih + Paprik Ayam + Green Tea Ais.



Simple tapi sedap dan mengenyangkan!

Perut pun dah kenyang. Jom kita balik berehat secukupnya. Esok kita sambung lagi Jalan-Jalan Cari Makan... Jalan-Jalan Shopping kat Hatyai.

Adios!

No comments:

Post a comment