Thursday, 1 July 2021

Giveaway Aku Dan Kamu

Teks: As Samsudin
Foto: Koleksi Peribadi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Bismillah....

Buat pertama kalinya sejak berkecimpung dalam bidang blogger, As nak menganjurkan satu giveaway yang memang dah lama As idam-idamkan. Memang dari dulu lagi teringin nak buat giveaway ni bila tengok rakan-rakan blogger ramai yang buat. 

So sempena anniversary As dan Aliff pada bulan Julai ini, As secara rasminya melancarkan "Giveaway Aku Dan Kamu". Giveaway ini bermula dari 1 Julai sehingga 31 Julai 2021.


Syarat-syarat giveaway:
  1. Follow blog As SamsudinFB As Samsudin dan Instagram as_irvine
  2. Buat entri bertajuk "Giveaway Aku Dan Kamu", copy banner dan back link ke post ini
  3. Selitkan ucapan kreatif untuk As dan Aliff  dengan tanda pagar #asaliff :)
  4. Jangan lupa tinggalkan link entri di ruangan komen ya.
Mudah sahaja kan. Meh la join ramai-ramai. 

Tak ada hadiah ke?

Mestilah ada. Boleh tengok senarai hadiah kat SINI ya ;))
Terima kasih in advance.

Jumpa lagi.

94 comments:

  1. Assalamualaikum, saya datang join dan support..

    https://www.shikinrazali.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam.

      Terima kasih Shikin sudi join GA As. Orang pertama yang join ni, sebaknya terasa... ada juga yang sudi join...

      Alhamdulillah.

      Good luck untuk Shikin. Boleh tengok senarai hadiah kat sini ya.

      http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/07/senarai-hadiah-giveaway-aku-dan-kamu.html

      Delete
  2. Insyallah.. bila ada kelapangan, saya sertai..

    ReplyDelete
  3. abe kie bookmarks first. I will join later. In Shaa Allah.. tp link hadiah tu x leh buka...huhuhuhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik Abe Kie, jangan lupa join tau...

      Link dah boleh buka abe... hehehe

      http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/07/senarai-hadiah-giveaway-aku-dan-kamu.html

      Delete
  4. Kak ret dah join tau :)

    https://anakomak6.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih Ret sudi join GA As. Good luck ya :)

      Delete
  5. Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Naim sudi join.

      Good luck ya.

      Delete
  6. Salam perkenalan.Syu join yer.
    https://syuderis.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-kamu.html
    Jemput join pencarian bloglist Syu jugakπŸ˜‰

    ReplyDelete
    Replies
    1. MasyaAllah, cantiknya vid ucapan tu Syu. As suka sangat2. Sangat sweet dan charming. Kalau sudi nanti send kat As ya.

      Terima kasih atas ucapan dan doa. Semoga yang terbaik juga untuk Syu. Amin..

      Good luck ya Syu.

      Btw, as dah join segmen Syu.

      http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/06/segmen-pencarian-bloglist-syu-deris.html

      Delete
  7. syu join.

    https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih syu sudi join. Good luck ya :)
      Boleh tengok senarai peserta kat sini.

      http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/07/senarai-peserta-giveaway-aku-dan-kamu.html

      Delete
  8. gee join :)

    http://www.zianaeunos.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih gee sudi join GA ni. Terima kasih atas doa, semoga yang terbaik juga untukmu. Amin...

      Good luck ya gee!

      Delete
  9. Okay nak join as :) tgu ye saya write up nnt!

    ReplyDelete
  10. Abam Kie pun turut bagi sokongan ye...

    http://www.zukidin.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Abe Kie. Semoga doa abe kie diperkenankan oleh Allah swt. Amin yarabbal alamin.

      Terima kasih juga sudi join ya. All the best!

      Delete
  11. AO join ya!

    https://www.alienoren.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join ya AO. Terima kasih atas doa, semoga yang baik-baik juga untuk AO.

      All the best ya AO :)

      Delete
  12. syu join jgk.
    rsa mcm dah send link smlm.

    https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaya, ada syu. Tq. Boleh tengok senarai peserta kat sini.

      http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/07/senarai-peserta-giveaway-aku-dan-kamu.html

      Delete
  13. http://zzzyy.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    assalamualaikum. saya join yea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi join ya. All the best! Boleh tengok senarai peserta kat sini.

      http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/07/senarai-peserta-giveaway-aku-dan-kamu.html

      Delete
  14. Saya sertai.

    https://www.fairusmamat.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih fairus atas ucapan dan doa. Ya, insyaAllah segala ujian akan diharungi dengan tabah. InsyaAllah, amin...

      Terima kasih juga sudi join fairus. All the best ya :)

      Delete
  15. saya join..

    https://darihatimissmulan.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ya sudi join GA As. Dan terima kasih juga atas ucapan dan doa. Mawar merah tanda cinta. Amin yarabbalalamin.

      All the best ya ;)

      Delete
  16. join ye :)

    https://tiaarasapphire.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, amin... Terima kasih Tiara, semoga yang terbaik juga buat Tiara.

      Good luck ya;)

      Delete
  17. SA Joined ye..

    https://www.suriaamanda.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih SA sudi join.

      Wah, ada pantun ya. SA dah jual, As kena belilah ya ;)

      Dua sejoli hilir ke muara
      Asyik berkayuh mudik ke hulu
      Aman damai kekal bahagia
      Itulah harapan aku dan kamu.

      InsyaAllah, amin yarabbal Alamin.

      Delete
  18. Aslm.. mama support GA As. Happy anniversary ye
    https://www.mamapipie.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam.

      Terima kasih sudi join ya. Terima kasih juga atas ucapan. Amin yarabbal alamin.

      Good luck mama.

      Delete
  19. Join! :)

    https://www.atiqahnajihah.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow, kreatifnya... Terima kasih Tiqah. As dan Aliff suka sangat kad ucapan tu. As dah save :)
      Terima kasih atas doa-doa buat kami berdua. Semoga yang terbaik juga untuk Tiqah. Amin...

      Tq sudi join ya. All the best!

      Delete
  20. Salam As, shida join ya :)
    https://www.shidaradzuan.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam shida. Terima kasih sudi join ya :)

      Terima kasih shida atas ucapan yang sweet. Semoga yang terbaik juga untuk shida. Amin...

      Good luck ya, semoga ada rezeki nanti.

      Delete
  21. Ika join ya :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, terima kasih atas pesanan dan doa. Semoga yang baik2 juga buat Ika. Amin...

      Terima kasih ika sudi join. All the best ya!

      Delete
  22. singgah sini join GA ni :)

    https://www.farhanajafri.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas ucapan. Amin...
      Terima kasih juga sudi join. All the best ya!

      Delete
  23. Nina join!

    https://ciksukataip.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html?m=1

    Fb : amanina ahmad
    Ig : ninvhmd

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas ucapan. Amin...
      Terima kasih juga sudi join ya. Salam perkenalan. As pun dah follow Nina :)

      Delete
  24. Salam perkenalan As! Saya join ye..

    http://www.vitaminayu.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    IG:@vitaminayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga. Terima kasih atas ucapan. Amin yarabbal alamin...

      Good luck ya!

      Delete
  25. Kita join juga, ye. ^_^
    https://iamaslowrunner.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik Nur, InsyaAllah As akan ingat segala pesan Nur. Terima kasih atas doanya ya. Semoga yang terbaik juga untuk Nur. Amin yarabbal alamin.

      Terima kasih sudi join. Good luck Nur!

      Delete
  26. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas doa. InsyaAllah, amin...

      Terima kasih juga sudi join ya Sha. All the best!

      Delete
  27. https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    rabia join kak
    nanti kak tgk ya my entry blog
    sorry lambat join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Rabia sudi spend masa untuk join GA ni. Terima kasih juga atas doanya. Allahumma Amin...

      Good luck Rabia... :)

      Delete
  28. su join ya kak as!

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-dia.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay tq Su sudi spend masa join GA ni. Tq atas doanya, semoga yang terbaik juga untuk Su. InsyaAllah, amin...

      Good luck Su!

      Delete
  29. done join : https://www.bondezaidalifah.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Bonde sudi join GA As ni. Ala, sweetnya ucapan Bonde. Semoga yang terbaik juga untuk Bonde dan family. Allahumma Amin...

      InsyaAllah ada rezeki kita jumpa lagi. Good luck dear!

      Delete
  30. https://loveneddy.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    join! nadyya ada add kat facebook: Nadiah Nasarudin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq nad for joining and tq for the wish. Amin yarabbal alamin..

      Good luck ya :)

      Delete
  31. Salam kenalan

    saya join ya

    https://masfvome.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal ya. Terima kasih kerana sudi join GA ni. Terima kasih atas doa yang sangat menyentuh hati. Semoga yang terbaik juga untuk awak ya. Allahumma Amin...

      Semoga berjaya!

      Delete
  32. Cie join ye :)

    http://www.roziahmuhammadnor.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. MasyaAllah Tabarakallah... Terima kasih Roziah atas doa yang sangat menyentuh hati. As dan Aliff sangat-sangat menghargainya.

      Allahhumma amin...

      Terima kasih sudi join GA As. All the best ya;)

      Delete
  33. Assalamualaikum, As. Akak joined.

    https://famf-tower.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow, memang tersentuh hati bila membaca ucapan sebegini. Doa yang manis dan syahdu terasa. Terima kasih banyak2 ya Farrah atas doa dan ucapan ini. Semoga yang baik2 juga buatmu sekeluarga. Amin...

      Terima kasih sudi join GA As. Semoga berjaya ya :)

      Delete
  34. joinnnnn

    https://www.mialiana.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alololo comelnya gift tu. Tq Mialiana untuk ucapan sweet tu. Tq juga sudi join GA As.

      All the best!

      Delete
  35. join ya

    https://www.kasihjuju.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Juju. InsyaAllah, amin. Semoga yang terbaik juga untuk Juju.

      Good luck ya :)

      Delete
  36. πŸ’– https://belogsjm.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi terima kasih Mil sudi join. Terima kasih atas doa dan ucapan. Semoga yang terbaik juga untuk Mil.

      Good luck!

      Delete
  37. In syaa Allah. Ada kelapangan nanti Kak Amie join ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik Kak Amie, As tunggu yer.. :)

      Delete
    2. Kak Amie dah join ye :)

      https://salamisimon1.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

      Delete
    3. Yeay... Terima kasih... InsyaAllah kami akan jadikan momen-momen kami sebagai anugerah terindah. Allahumma Amin..

      Tq join ya, semoga berjaya :)

      Delete
  38. aida join :)
    bismillah...
    https://www.adianiez.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay baik, as dan aliff akan ingat segala pesanan ni. Tqsm ya, semoga yang terbaik juga untukmu sekeluarga. Amin...

      All the best!

      Delete
  39. Assalamualaikum As..

    Baru sempat join :)

    http://www.naniey.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam.

      Terima kasih naniey sudi join GA As. Terima kasih atas doa dan ucapan. Semoga yang terbaik juga untuk naniey.

      All the best ya :)

      Delete
  40. Assalammualaikum sis,maaf jugak baru sempat join.

    https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam.

      Terima kasih sudi join GA As. Semoga yang terbaik juga untuk syidah. Amin.

      Good luck ya :)

      Delete
  41. Saya join <3

    https://www.youthayuju.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ayu sudi join. Terima kasih atas doa. Semoga berjaya ya :)

      Delete
  42. Cik TK join sekali ya!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik TK sudi join.

      Ya, kena saling menghargai kan. InsyaAllah, semoga yang terbaik juga untuk Cik TK. Amin..

      Good luck ya :)

      Delete
  43. Assalamualaikum , Saya datang support dan join :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Ain. Hehe, terima kasih Ain sudi luangkan masa suppost GA As.

      Terima kasih atas doa dan ucapan. Semoga yang terbaik juga buat Ain.

      Good luck ya:)

      Delete
  44. Assalammualaikum As, Kak Ida join ya.

    Mujur sempat menyambut lamaran,

    https://idakamiliamudzakir.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam...

      Hihihi nasib baik join. Ingat nak merajuk dah ni... :))

      Terima kasih atas ucapan dan doa. Semoga yang terbaik juga untuk Kak Ida. Amin...

      Good luck...

      Delete
  45. Salam, Tarot juga sudah join

    https://tarotthefool.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam...

      Terima kasih Tarot sudi join...

      Terima kasih atas doa. Semoga yang terbaik juga untuk Tarot. Amin..

      Good luck ya...

      Delete