Monday, 26 July 2021

Merdeka Giveaway by TarotTheFool

Teks: As Samsudin
Foto: tarotthefool.blogspot.com

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Nak join klik jer banner ni :)

Wah, ada giveaway baru la. Merdeka Giveaway by TarotTheFool....

Hai Tarot, bertemu lagi kita.

Giveaway ni berlangsung sehingga 31 Ogos 2021 dan of cos la kan, sempena Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke 64.

Syarat-syaratnya pun senang saja. Dan Tarot juga meminta kita berkongsi tentang perancangan kita selepas habis PKP.

Perancangan As, pertama sekali sudah tentulah nak balik ke kampung bertemu dengan keluarga tercinta yang dah lama tidak bertemu muka kan. Memang nak spend time dengan mereka, masak ramai-ramai dan makan ramai-ramai. Itu perancangan yang paling utama. 

Setelah puas bersama keluarga barulah fikir nak travel. Itupun bersama keluarga kecil kami.

InsyaAllah, semoga perancangan kita dipermudahkan oleh-Nya.

Amin.

Jumpa lagi.

32 comments:

  1. bilalah agaknya kita ni nk bebas kn as? anyway, good luck!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah kakmim, As dengan husband selalu cakap pasal ni. Nampaknya dalam masa terdekat ni memang tak nampak jalannya...

      Delete
  2. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

    ReplyDelete
  3. Wah,menarik.Boleh join ni.Sambil tu boleh tambah rakan kenalan jugak. Hi3😁

    ReplyDelete
  4. Terima kasih As Samsudin kerana join, Tarot doakan ada rezeki dalam giveaway kali ini.

    ReplyDelete
  5. Goodluck and all the best As! ;)
    Nanti boleh join hehehe

    ReplyDelete
  6. Selamat bergiveaway As. Semoga ada rezeki terpilih nanti :)

    ReplyDelete
  7. All the best untuk GA ni, Sal.
    Memang tak sabar nak jumpa keluarga kan...

    ReplyDelete
  8. Good luck.. lama tak join GA gini

    ReplyDelete
  9. Good luck and all the best!!

    ReplyDelete
  10. Goodluck. Kalau sempat naniey join juga nanti. :)

    ReplyDelete
  11. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/08/merdeka-giveaway-by-tarotthefool.html

    Selamat menyambut hari kemerdekaan buat kali ke 64. Merdeka! Merdeka! Merdeka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ain. Selamat Hari Kemerdekaan juga buat Ain.

      Delete