Friday, 27 August 2021

[2016] #14 Fit Malaysia Kedah

Teks: As Samsudin
Foto: Koleksi Peribadi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Fit Malaysia Kedah
22 Oktober 2016
IPG Kampus Sultan Abdul Halim Sungai Petani Kedah
10KM Finisher

Get Fit For Life!

Best juga join event yang santai-santai ni. Sambil berlari sambil jumpa kawan-kawan.

Selain itu, ada pelbagai aktiviti diadakan di sana. Ada zumba bersama geng Persatuan Senamrobik Kulim dan juga ada jualan barangan sukan seperti kasut dan baju.

Yang bestnya juga, buat pertama kali dapat berjumpa dengan YB KJ.

Tall, dark and handsome gitu...

Yeah!



Nak baca lagi kisah larian saya? Boleh klik pautan di bawah.


Jumpa lagi.

8 comments:

  1. comel je As sebelah KJ hahaha...
    suka tgk org lari tp diri sendiri malas nak lari hehehe

    ReplyDelete
  2. Amboi bergambar dengan KJ.. :) hehe.. Suka tengok As senyum..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...dulu-dulu kita pulun gak la nak bergambar...

      Delete
  3. Wow.. Bergambau dengan Menteri Kesihatan.. Hehe

    ReplyDelete
  4. skrg ni join virtual run je lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, betul tu... banyak VR yang best-best juga...

      Delete