Monday, 11 April 2022

GIVE AWAY SR X MITCH MEMOIR KAMPUNG BOY

Teks: As Samsudin
Foto: syaznirahim.com

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Klik banner kalau nak join ya :)

Eh, bagusnya Syaz ni. Baru sahaja tamat Giveaway Blog SR Masuk Ting 1 dan sekarang ada giveaway baru pula. 

Terbaik lah Syaz, bertambah-tambah rezeki tu nanti.

So geng, jomlah kita support giveaway ni. Masih sempat lagi ni sebab tarikh akhir adalah pada 15 April 2022.

Yang penting kena follow semua syarat-syarat yang dinyatakan ya. 

Hadiah?

Semua yang join giveaway ni berpeluang untuk memenangi buku yang sangat best bertajuk Memoir Kampung Boy oleh Mitch beserta tanda tangan penulisnya sekali.

Blurb Memoir Kampung Boy - Ia mengisahkan tentang cerita kanak-kanak di zaman 1970 dan 1980-an di mana watak aku (Kenit) memaparkan aktiviti serta apa yang dialaminya ketika itu. Ketika zaman tiada gajet yang canggih, ‘aku’ dan rakan-rakannya bermain apa sahaja yang dapat menghiburkan hati mereka. Kisah ini bermula perpindahan dari Pekan, Pahang ke Johor Bahru (JB). Di JB, ‘aku’ mendapat sahabat karibnya bernama Rais dan Kajid yang memperkenalkan banyak permainan sewaktu zaman dulu, seperti main ‘gundu’, baling selipar, tarik upih pinang, permainan ‘cakar ayam’ dan sebagainya. Namun masa amat mencemburui persahabatan mereka.

Nak tahu lebih lanjut boleh klik pautan di bawah.

Kenali Mitch! 


Wah, As suka betul la. Menarik sangat buku ni kan. Kebetulan As pun belum ada lagi buku ni.

Good luck ya semua.

Jumpa lagi.

12 comments: