Tuesday, 14 September 2021

Book Giveaway #1stYearwithShopee by farihajafri.com

Teks: As Samsudin
Foto: Koleksi Peribadi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Klik banner kalau nak join ya :)

Jom geng kita support Giveaway ni. As kalau bab-bab buku ni memang tertarik sangat. Manalah tahu ada rezeki kan...

Giveaway ini berlangsung sehingga 10.10.2021.

So As nak kongsikan dua buah buku terbaik yang pernah As baca. As ni peminat novel-novel thriller, Jadi As nak kongsikan buku-buku thriller la.

Novel Projek 238 - B H Amir

Projek 238 menjalinkan unsur cinta, penipuan, keberanian, kecekalan, kecekapan dan kekecewaan. Ia bertolak daripada sepucuk surat layang penuh misteri kepada Perdana Menteri dan kemudian menggegarkan Bukit Aman. Izzat, ejen perisik yang amat berdedikasi mempertaruhkan nyawa untuk mencantumkan segala serpihan maklumat demi cintanya pada negara, agama dan bangsa.

Uranium 238 itulah puncanya. Tapi apakah projek yang dirancangkan? Siapakah yang terlibat dan mendalangi projek ini? Bagaimana Izzat menghadapi ancaman maut dengan melangkaui lautan dan benua?

" Pertemuan kita ini adalah bagaikan ombak yang memukul pantai. Sekali dia mencecah kaki kita, ia akan beredar dan tidak akan kembali lagi. Semestinya ombak lain pula yang datang. "

(TPP IZZAT, PDRM)

Igauan Maut - Ramlee Awang Murshid

Sebuah novel saspens yang memaparkan kisah dendam akibat daripada tragedi ngeri yang berlaku pada September 1963.

Dendam yang terpateri di hati dan beraja pada sepasang mata beracun, menuntut harga setitik darah dibayar dengan selaut darah dan nyawa yang hilang pinta dikembalikan, demi menebus maruah dan mencari keadilan dunia. Tiada lagi erti kemanusiaan dan kasih sayang yang baru tumbuh dibunuh. segalanya kecundang dalam memerangi badai emosi yang mengganas.

" Peristiwa hari ini bermula daripada peristiwa masa lampau dan ianya akan berlanjutan sehingga kita dijemput Tuhan. "
(Igauan Maut - RAM)

Kedua-dua novel ini memang karya yang amat hebat dan terbaik. Jika anda peminat novel-novel thriller, anda harus membaca novel ini.

Boleh dapatkan di shopee ya.

Jumpa lagi.

7 comments: