Monday 1 March 2021

BKH Legasi Abah - Tugasan 7

Teks: As Samsudin
Foto: Koleksi Peribadi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Tugasan 7

Lantikan segera koordinator Promosi dan Pemasaran serta Komunikasi.

Tugasan kali ini memerlukan setiap Tim BKH Legasi Abah untuk berbincang di bilik tutorial bagi melantik enam orang koordinator mewakili setiap tim. 

Tiga orang koordinator Promosi dan Pemasaran serta tiga orang koordinator Komunikasi.

Semasa perbincangan di bilik tutorial yang lalu, saya menyoal diri sendiri. Berani ke ambil cabaran ni? Kalau nak dihitung dari segi ilmu dan kemahiran memang tersangatlah kurangnya. Jadi saya rasa lebih baik saya belajar daripada sahabat-sahabat yang lebih mahir dan berkebolehan. 

Sejujurnya, saya sedikit ketinggalan dalam menggali ilmu kali ini namun sebaik sahaja selesai urusan, saya kembali menyemak mesej-mesej di wasap dan juga telegram.

Saya sangat terharu melihat kesungguhan dan kerjasama di antara ahli tim. Jutaan terima kasih diucapkan kepada barisan koordinator Tim LA 8 di atas segala ilmu yang dikongsikan. Terima kasih juga di atas poster dan video yang disediakan.

Saya masih banyak kekurangan ilmu dan masih banyak lagi yang perlu saya pelajari Namun, saya amat berharap dapat sama-sama berganding bahu dan menyumbang untuk kejayaan projek BKH Legasi Abah ini. InsyaAllah.

Jumpa lagi.

6 comments: